Kriget i Iran har redan börjat i massmedia

USA börjar sina krig med massiv propaganda med hjälp av lojala massmedia. Svenska tidningar ingår i den här kretsen därför kan vi se amerikansk krigspropaganda live hos oss.

Iran anklagas för utveckling av kärnvapen och att det tar mindre än ett år när de här vapnen kan användas. På det här viset ser vi att kriget är planerat inom de närmsta månaderna. 
Det berättas för oss att Iran vägrar att erkänna att de redan har utvecklat en atombomb och att alla deras atombombanlägningar är nedgrävda på olika platser. 

Faktum är att Iran förnekar konsekvent att de planerar att bygga en atombomb och att de utvecklar teknink för kärnkraftverk. 

Vi kommer ihåg att Irak-kriget förbereddes på samma sätt men vi lär oss aldrig och är glada att bli lurade igen och igen.

Saddam Hussein anklagades för att han utvecklade farliga kemiska vapen. Kemiska vapen hittades aldrig, Saddam Hussein fångades och hängdes, en och en halv miljoner irakier dog till följd av kriget och landet ligger i spillror. Amerikanska trupper kan inte lämna landet oavsett att kriget var förklarat som avslutat av George Bush för länge sedan. 

Samma "snabba krigsföring" har vi sett i Lybien. Opinionen förbereddes i mycket snabb takt, landet är demolerat, hundratusentals av civilbefolkningen är döda, landet ligger i spillror. Det farligaste i Lybien är att Khaddafis vapenarsenal hamnade i händer på olika stammar och ingen kan gissa på vilket sätt den kommer att anvädas. En sak är klar - vi har ett nytt Afganistankrig som aldrig kommer att ta slut och som betyder ett oändigt lidande för folket i landet och en fara för grannländer. 

Kriget i Iran förbereds på samma sätt som alla andra krig. Massmedia går först och förbereder oss på att det är oundvikligt. Det höjs inga kristiska röster och ingen vågar att säga emot eller ifrågasätta. 
När kriget är ett faktum kommer vi att höra om den lyckliga befolkningen som är urglada att de är befriade. Att befolkningen inte stödjer invasionen kommer att tystas eller förnekas. Efter ett tag kommer även dessa röster att tystna.

Mission accomplished!


Omröstning:

Tror du att USA med hjälp av lojala medier förbereder ett krig i Iran?




Dn 2 3 4 SvD 2 3 4 5 SR 2 Svt 2 3 Ex Skå GP

Kommentarer
Postat av: searchfind

Klockren analys! Det är så uppenbart. DN:s artikel kunde lika gärna vara skriven av Israels Mossad.

2012-01-03 @ 10:09:38
URL: http://unfoldtruth.wordpress.com
Postat av: iranska olje

2012-01-03 @ 13:50:19
Postat av: iranska olje börsen

Hoppas att Ron Paul blir president 2012. Det skulle kunna få tyst på krigshetsarna Rotschild och kompany.

2012-01-03 @ 13:51:30
Postat av: Kalle

Sverige har den mest muslim vänliga och Israel hatande pressen i världen!



Iran hotar Israel och stöder Hizbollah och Hamas och hotar väst och dödar sin egen befolkning.

2012-01-03 @ 14:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0