Polisen är hjälplös i brist på lagar

Polisagerandet är strikt begränsat av lagar och förordningar. Kriminella har inga lagar och är fria att välja sina metoder. Därför kommer våldet i Malmö att utökas ännu mer om man inte ger poliskåren en möjlighet att agera på ett annat sätt än vad de gjort hittills.

New Yorks borgmästare,  Rudolph Giuliani, bevisade för hela världen att det går att bekämpa den värsta kriminaliteten om man visar nolltolerans och är envis. Giuliani påstod är att det inte finns ringa brott och att ringa brott har alltid en tendens att eskalera till allvarliga brott. 

Ungdomsbrott leder sällan till åtal. Polis är i stort sätt hjälplös i brist på lagar. De som slipper ansvaret för små brott får smak för att fortsätta. Vi måste ändra strafflagar för små brott och se till att poliser har flera befogenheter och alltid ligger ett steg före de kriminella.


Omröstning:

Vad kan göras i Malmö för att minska våldet?
Dn 2 3 4 SvD 2 Gp 2 3 SR
DN 2 SVD 2 SR 2 3

Kommentarer
Postat av: skrutt

Öppet brev till Malmös politiker och ppolis och andra myndigheter.http://avpixlat.info/2012/02/01/oppet-brev-till-malmos-politiker-polis-och-myndigheter/Bara att sprida vidare, maila detta till alla du känner.

2012-02-02 @ 13:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0