Kristdemokraterna gör rätt när de inte ger sig

Mångfalden i politiken är ett tecken på ett friskt samhälle. Konsensus och "rörande överens" leder till politisk stagnation och i värsta fall till diktaturstyre.

Kristdemokraterna är ett litet parti men är välbehövt på den svenska politiska kartan. Partiet är konservativt i många avseenden och vill inte släppa sin konservativ syn på familjepolitiken. 

Det finns säkert många människor som tycker på samma sätt som Kristdemokraterna och de har rätt att presenteras och bli hörda.

Att sluta skämmas för det man verkligen tycker och sluta vara rörande överens med majoriteten -  är det bästa medlet för att få flera väljare.Omröstning:

Tror du att KD får fler väljare om de behåller sin konservativa syn på familjepolitiken?SVT 2 DN 2 3 SVD 2 GP SR
DN SVD

Kommentarer
Postat av: Info

Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten.— Artikel 16(3) i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheternahttp://www.youtube.com/watch?v=qH-mjGNqlHs&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=w__PJ8ymliw&feature=relmfuhttp://www.youtube.com/watch?v=RozEFVPDxeg&feature=relmfuUnder Hela 1900-talet har det handlat om mäns våld mot kvinnor.

Vi har blivit indoktrinerade att alla kvinnors problem beror på män genom feminism. Allt maskulint är dåligt.

I tv och media finns det inte ett enda program nu som inte handlar om att förlöjliga, trycka ner eller förnedra män.

Könsstympning av tjejer i Afrika ska föras krig mot medan pungsparkar och misandri i Sverige, ja det är roligt och humoristiskt, Jämlikhet?

Pojkars betyg i Svenska skolan sjunker, stöd? Äh det är bara killar ändå, Nu drar vi till Afrika och lägger dina och mina skatteresurser på deras tjejer istället, det är ändå bara våra pojkar och man vet ju hur dem är, Jämlikhet?

Män har inga preventiva rättigheter, dåliga föräldrarättigheter, sämre laga stöd, Avtjänar högre straff för samma brott som kvinnor, Utsätts mer för våld, Skadar sig mer, Har högre självmordsfrekvens…………

Jag tror att män i Sverige är såpass nedtryckta i skorna och har såpass dåligt självförtroende och förtroende för rättssystemet i dem här frågorna att dem hellre dör än berättar. Mörkertalet för män som är utsatta för psykologiskt eller fysiskt våld är lika stort eller större än kvinnors i Sverige. Anmälningarna görs inte.

Det här är naturligvis inget som kommer belysas då statistiken som levereras till regeringen kommer från "dem som vet" och dessa är själva ofta feminister och engagerar sig selektivt åt kvinnors utsatthet och systematiskt ignorerar mäns utsatthet.Män och kvinnor ska tvingas in i arbeten som dem är sämre lämpade för och som dem personligen inte vill välja i könsextremismens och kvoteringens namn.Barn på förskola ska bli utsatta för styrd lek av genusdiktatorer för att sudda ut heterosexuella instinkter och naturliga beteenden.Omvärldens syn på Sverige har förändrats från humanistiska fredsivrare till att idag ses som ett extremateistiskt feminismens Saudi Arabien. Självrättfärdigande kör vi blint på utan eftertanke.Det räcker nu.

Det hade vart bra med verklig jämlikhet utan feminism.

En jämlikhet OAVSETT kön, ras, ålder, sexuell läggning istället för: 

På grund av vissa kön, raser, åldrar, sexuella läggningar skapad genom social ingenjörskonst.

En jämlikhet för lika möjligheter som respekterar fria val, kärnfamiljen, mänskliga rättigheter, män och kvinnors olikheter, istället för att försöka forcera jämställda resultat genom tvång, kvotering, exkludering, vetenskapsförnekelse, social ingenjörskonst och feminism.

2012-04-06 @ 11:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0