Sajter vi egentligen tycker illa om och därför läser mest

Politikst inkorrekt läggs ned men de lovar att återkomma med något nytt istället.

Varför är folket så rädda att det finns sajter som skriver saker som de inte överensstämmer med? Det finns ett alternativ att inte gå in på politiskt inkorrekta sajter och de kommer att självdö av utebliven traffik.

Det är inte det som fint folk gör.  Istället går de in och lusläser alla "otillåtna" texter och gör PI till en av de största sajterna i Sverige. 


Sverige behöver ingen censur för det finns en självcensur i människor som vägrar att tänka själva. De skiljer själva på information som de vill och inte vill veta.


Omröstning:

Brukar du att gå på hemsidor eller bloggar som du egentligen tycker illa om?




DN SvD GP svt SR

Kommentarer
Postat av: Pits

Du har helt rätt. Jag har även ibland gått in och läst på info14 och svenskungdom. Ibland bara för att läsa hur bakom flötet vissa människor kan vara, och ibland för att debattera. Detta är ju egentligen rätt meningslöst för de som är mest aktiva på dessa sidor är så insnöade i sina idéer att det nog i de flesta fallen är så att de måste uppleva saker på riktigt för att ändra uppfattning snarare än att bli uppläxade på nätet. Vissa mindre extrema sidor kan ju även gynnas av reklamintäkter när man går in på deras sidor. Men det är något i den mänskliga nyfikenheten och förhoppningen om att påverka som gör att jag helt enkelt inte kan låta bli iband =/

2011-10-17 @ 23:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0