Partiet som ger mest jobb vinner valet

Moderaternas politk är inriktad på att bevisa att deras politik kan ge flest jobb. Därför kallar sig moderaterna för det nya arbetspartiet och förklarat sig som ett statsbärande parti. 

Partiets värsta rival och bromskloss är inte Socialdemokraterna som man kan tro utan fackorganisationer  som stagnerar arbetsmarknaden och omöjliggör viktiga arbetsmarknadsreformer. LO är dessutom socialdemokratisk finansierare och lobbyist. 

Svensk Näringsliv är betydligt mindre engagerat i politiken än facket och arbetar mindre än facket med att påverka viktiga beslut i arbetsmarkandspolitiken.

Sverigedmokraterna som tror på att mindre invandring kan påverka arbetsmarkanden är på helt fel spår i politiken. Invandrarna är de som kommer till arbetmarknaden sist och är de första som förlorar jobbet när det går sämre. Därför syns de mer i arbetslöshetsstatistiken och det betyder bara att landet behöver en bättre arbetsmarknadspolitik för att alla som vill ska få jobb. Sverigedemokraterna saknar egna ideer på hur man ska skaffa fler jobb. 

En sak är klar: det parti som ger flest jobb kommer att vinna valet 2014.


Vilket partis politik ger flest jobb: Socialdemokraternas eller Moderaternas?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0