Landet som är rädd för att tala fritt

Carl Bildt förstod redan 2007 att obegränsad flyktingpolitik kommer attt leda till problem i det svenska samhället. Där hade han rätt och det dröjde inte så många år tills SD:s ingång till Riksdagen. Det är också olyckligt att Bildt hänvisade till hedersrelaterade mord när han nämnde det som orsak till varför Sverige bör ha mindre flyktingar från Irak. Det låter som att han pekar ut en flyktinggrupp för det som några av gruppen har gjort.

Sverige är ett litet land och kan inte sopa efter alla krig på Jorden. Landet har inte möjlighet att ta emot alla som behöver flytta från världens olika eländen.

Det är förbjudet att säga hur man tänker utan att bli anklagad för främlingsfientlighet och rasism i Sverige. Vi får inte tala fritt men får fortfarande rösta fritt.

Titta hur man röstar på Voter.se i relaterande frågor. Här måste påpekas att 70% av de som kommer till sajten kommer via stora svenska tidningar. Resultaten skiljer sig ofta från officiella undersökningar. För mig säger det bara om en sak. Folk vågar inte att uttala sig fritt i det här landet. Politiker gör det inte heller.


Omröstningar:


Vad tycker du om tvångsutvisningar av irakier till Irak?



SvD 2 3 4 5 DN GP 2
SVD 2 3 DN 2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0