Neutral granskning av SD saknas

Själv röstar jag troget på ett och samma parti och byter inte mina åsikter efter vallöften. Men det finns folk som vill rösta på sin sakfråga och det spelar mindre roll för dem om det inte är samma parti som de röstade på i förra valet. SD:s är ett exempel på ett sådant parti.


Sverigedemokraterna saknar neutral granskning av deras politik. Massmedia och internet är uppdelade i SD anhängare och SD motståndare.  Svensk officiell massmedia hör till SD:s motståndare och tar varje tillfälle i akt för att propagera emot SD.

Populära internetsidor som är för Sverigedemokraterna granskar inte partiets politik heller och det ser ut som en förlängning av SD:s egen hemsida. Här måste påpekas att SD vänliga sidor har inget statligt stöd och är inte skyldiga att främja demokrati eller rättvis rapportering till skillnad från officiell massmedia.


SD attraherar eller väcker avsky med sin attityd för invandring men det verkar som att de inte lämnar någon oberörd. Svensk media borde förstå detta och granska SD på samma sätt som de granskar alla andra partier.


Omröstningar:

                  




DN 2 3 SVD 2 SYD 2 GP 2 VLT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0