Desperata Rödgröna lovar skattesänkningar och gömmer skattehöjningar

Majoriteten att de tillfrågade på Voter.se tyckte att moderaternas arbetslinje ger fler jobb än socialdemokraternas i den här omröstningen: Vilken arbetslinje ger flest jobb socialdemokraternas eller moderaternas?

Om socialdemokraternas arbetslinje späds ut med vänsterns ideologi och Miljöpartiets fantasiberäkningar  lär det inte bli bättre.

Jobb är den viktigaste fråga i valrörelsen 2010. Arbetslöshet kommer att påverka ekonomin långt efter krisen och det block som ger det trovärdigaste alternativet för att skapa fler jobb kommer att vinna valet. Därför tävlar de Rödgröna och Alliansen med de bästa förslagen för jobbskapande åtgärder.

Det är klart att jobb skapas av företag och de flesta jobbskapande åtgärder ska inriktas på företagare. Åtgärder ska vara hållbara och inte tidsbegränsade. Företagare vill inte ha folk som kommer och går i olika projekt, likaså vill inte företagare ha dem som kostar mera än vad de tjänar till företaget.

Det är roligt att se att Rödgröna går även på att sänka skatter för arbetsgivare och utviga rot avdraget för att överbjuda Alliansen. Att de höjer skatter på ett annat håll är en annan historia. Det blir spännande att se hur det går ihop med de Rödgrönas budjetförslag.











SVD 2 3

DN 2 3 4 5 6

GP SYD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0