Sverige uppmuntrar människohandlare

Ensamkommande flyktingbarns problem kommer aldrig att lösas om vi inte förstår var det egentligen handlar om. Barnens rättigheter får inte komma i kläm och bör prioriteras framför alla andra lagar och förordningar. När vi tar emot ensamkommande barn prioriterar vi inte deras bästa utan uppmuntrar en människohandel och trafficking. Tusentals barn utsättes för livsfara på grund av våra otillräckliga migrationslagar.

Våra lagar utnyttjas av människosmugglare som tjänar grova pengar på det. Italien, Malta och Grekland har redan förstått den här ekvationen och är inte längre åtråvärda resmål. Den bästa smugglardestination idag är Sverige. Därför är det är Sveriges fel att tusentals barn utnyttjas av människohandlare.


På Voter.se finns några omröstningar angående migration och ensamkommande flyktingbarn. Gå in och rösta!



DN HD SVD GP VLT

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Först trodde jag att ditt inlägg var ett till snyft rädda alla barn - släpp in dem i sverige stil, sen insåg jag att du kort och koncist redogör för varför det inte ska göras så.

Ett annat tungt argument är att ett ensamkommande flyktingbarn kostar min 70000/år (eller var det mer) att hålla i sverige, långt från kultur och trygghet. För samma summa kan man hjälpa hela barnets by och bygga en skola på plats ...

2010-06-24 @ 11:20:24
Postat av: AWSvensson

Hela historien om denna 14 åring är ett falsarium helt i linjer med detta asylsvindleriet. Att efter en månads graviditet bege sig till Sverige som medellös gatubarn i Italien är det väl ingen som tro på. Hela upplägget , en somalier som säkert aldrig satt sin fot i Sverige gör henne gravid. Denna graviditet är inte mer än en månad när hon bekostad av släkten skickas till Sverige med denna historia i bagaget. Med kalkylerat Put ska resten av släkten inklusive den behjälplige mannen dyka upp. Hon skulle returnerats omedelbart till Italien, vilket sänt signaler till omvärlden att Sverige nyktrat till. En ensamkommande kostar 1000000 kr per år.

2010-06-24 @ 11:42:36
Postat av: K Anka

Rebecca.

Ett ensamkommande "barna2 kostar minst 1 250 000 Kr per år. Och det är sällsynt att någon är under 18 år.

Denna flicka som påstår sig vara 14 år kan var allt mellan 14 till 30 år gammal! Och det här kommer antagligen sluta med att hon får PUT, och sedan kommer det att komma 30-50 släktingar som anhöriga, som också ska försörjas!

Sverige håller på att braka ihop totalt under trycket av att försörja 100 tusentals bidragsturister och bedragare! Det måste sättas stopp någon gång.

2010-06-24 @ 14:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0