Det är inte synd om outbildade, fattiga och arbetslösa ungdomar

I statistiken ingår ungdomar från 16 års ålder. Är det inte naturligt att ungdomar är outbildade, fattiga och arbetslösa? Det är helt klart att de är outbildade eftersom de har inte hunnit att utbilda sig än. De flesta ungdomar är fattiga och arbetslösa av samma anledning.

Att förvänta sig att ungdomar ska ingå i livet med samma förutsättningar som vuxna människor kan bara vänsterpolitiker göra. Visst ska man först utbilda sig, hitta ett jobb och sedan börjar man tjäna pengar. Det är inte statistikens fel att de Rödgröna tycker synd om ungdomarna. Det är de Rödgrönas sätt att skaffa sig väljare. Först ska de tycka synd om någon grupp av människor och lovar att ta hand om den här gruppen. Det slutar vanligtvis med att gruppen blir handlingsförlamad och hjälplös på riktigt. Då är är de verkligen synd om dem.

Det är inte synd om outbildade, fattiga och arbetslösa ungdomar och det enda de bör göra är att akta sig för de Rödgrönas politik.



Omröstning:


Hur stor behöver en lärningslön vara för att vara intressant för både ungdomar och arbetsgivare?



Hur gammal var du när du flyttade hemifrån?














SVD DN 2 3

Kommentarer
Postat av: Tinky

det är inte fult att vara mindre bemedlad. och det jag undrar över är också definitionen av "fattig" ungdom - ha rman råd med en bostad, mat och sjukvård? ja? vad är då det stora problemet? jag är själv ung (25) och hade under den period med låg ingångslön inget större problem med att försörja mig själv, ytterligare en person och en hund på 10k i månaden. det gick runt, men det var inte precis fest varje helg om vi säger så. Men någonstans börjar man, inkomsterna har blivit bättre eftersom. vet inte varför man pinkar på sig bara för att man inte har hög lön när man är 18-19... vad väntar man sig?

2010-07-10 @ 14:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0