Nya funktioner på Voter.se

Nu har det släppts en ny funktion på Voter.se. Det går numera att lämna sin webadress i kommentarerna. Blir användarna nyfikna kan de enkelt ta sig till er hemsida eller blogg. Vi vill att våra användare ska dela med sig av sina åsikter och en länk till bloggen är aldrig fel.

Vemsomhelst kan göra egna omröstningar på Voter.se. Finns det något ämne du vill ta upp är en omröstning ofta ett enkelt knep att engagera människor. Att ställa en fråga är oftast mer inbjudande än att tvinga på sina besökare sanningar på bloggen. Omröstningar är roliga och oftast är det resultatet som överraskar en. Från och med idag är det också möjligt för den som skapar omröstningar att länka till sin hemsida från själva omröstningen.

Voter.se är den enda gemensamma plattformen för aktuella omröstningar i Sverige. Hemsidan är modererad och på så sätt håller den alltid en hög standard. Från Voter.se är det även möjligt för alla att ta med sig omröstningar till sina hemsidor och bloggar genom en embed. Resultatet från alla embeds ackumuleras och på så sätt får omröstningen en spridd målgrupp. Den här funktionen är vi ensamma om.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0