Julian Assange har ingen chans

Storbritannien kommer inte kunna hjälpa Assange. För att göra det måste brittarna ge honom asyl p.g.a. av att han kan bli orättvist behandlad i Sverige. I så fall kommer alla sexuella brottslingar i Sverige söka asyl i Storbritanien.

Vilka chanser har Julian Assange att rentvå sig från våldäktsangklagelserna i en svensk domstol? Det är flera kvinnor som anklagar honom för sexuella brott av olika slag och deras berättelser kommer att styrka varandra. Det kommer inte att handla om en "ord mot ord" situation eftersom det är uppenbart om flera kvinnor vittnar om samma sak.  På det här viset kommer Julian Assange att åtalas och dömas till fängelse.

Jag tror inte heller att det är en fälla beställd av USA. Det är snarare Julians okunskap om svenska lagar som spelar mot honom i det här fallet. Att han är förvånad över åtal är inte konstigt. Kvinnorna han hade sex gick med på det helt frivilligt.  Julian Assange visste inte att det enligt våra lagar fortfarande kan vara våldtäkt och sexuella trakasserier fast än samlaget skedde frivilligt.

Utländska advokater och massmedias bevakning kommer inte att hjälpa Julian Assange i det här fallet. Våra lagar för sexuella brott är så bestämda och hårda att ingen domare kommer att vika sig för internationell uppmärksamhet.

I det här fallet kommer det inte att handla  om Wikileaks utan om svensk lagstiftning.

Med andra ord är det kört för Julian Assange.



Omröstning:

Är svenska lagar för sexulla brott för hårda?

Bör Assange lita på Sveriges rättsväsande och komma hit till förhör?
Hur stor integritet har Sverige i förhållande till USA?



SVT DN 2 Exp 2 SVD 2 GP
DN SVD Exp SVT

SvD Dn GP HD EX 2 3 4 svt


Kommentarer
Postat av: Vilken jävla nazist du är

Det blir extremt pinsamt nobelpris utdelning i år. Tänk dig att man ger priset till en "dissident" i ett land som visserligen lever under diktatur men folket i stort sätt är nöjda med utvecklingen och samtidigt förföljer en man som är antigen "dissident" eller/ och " journalist" ojojoj! Det blir bara bättre och bättre!

2010-12-07 @ 15:35:27
Postat av: William

http://radsoft.net/news/20101001,01.shtml

2010-12-07 @ 17:25:04
Postat av: Italienaren

http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2010/2010-5-12

http://www.socialstyrelsen.se/pressrum/nyhetsarkiv/abortrapport

http://www.socialstyrelsen.se/pressrum/nyhetsarkiv/abortforeskrift

ULTRAFEMINISTISKT SVERIGE SABOTERAR ANDRA LÄNDERS ABORTLAGAR

Förra året trädde ändringar i abortlagen i kraft och de innebär att en kvinna inte behöver vara svensk medborgare eller bosatt i Sverige för att få genomgå abort.

Utländska kvinnor som genomgår abort i Sverige ska erbjudas samma omhändertagande som svenska kvinnor. Med anledning av ändringarna i abortlagen påbörjade Socialstyrelsen en översyn av föreskrifterna och allmänna råden om abort från 2004.

http://www.socialstyrelsen.se/pressrum/nyhetsarkiv/abortforeskrift

2. Svensk feminism vill inte bara fördärva för svenska män i Sverige utan vill exportera de svenska kvinnornas manshat till hela världen. Svenska män ska inte kunna kom undan var dom än vänder sig i världen. Svenska kvinnor ska ha makten över mannes sexualitet och nöjer sig inte föränn detta är uppnått. Varning till alla svenska män. Dags att stoppa kvinnorna hysteriska framfart och övergrepp mot männens rättssäkerhet och rätt i samhället.

Vi är nio miljoner och inte mer än hälften kvinnor ändå tror vi oss veta bättre än alla andra, patetiskt. Vad har vi tex för rätt att undergräva philippinsk lagstiftning som är mot abort på goda religiösa grunder, genom att låta dessa kvinnor komma till sverige och genomgå abort här?

Sverige exporterar svenskt massmord till världen. Över 1 miljon aborter i sverige sedan 70-talet.

2010-12-08 @ 21:46:57
Postat av: IT Liberal

Anna Ardin är en extremfeminist som präglas av ett sektliknande syn på männen: de som inte är våldsmän kommer de att bli det. Den andra kvinnan ingår också i Broderskapsrörelsen. Hon är ingen mindre än dottern till Broderskapsrörelsens ordförande.

2010-12-10 @ 11:36:08
URL: http://itliberal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0