Låt inte vänster leva som de lär

Vänsterpolitiker har svårt att leva som de lär. Och det är inte konstigt eftersom deras lära är så dålig att de inte ens tror på den själva.

En sak är att predika att man ska avskaffa privata skolor och en annan sak är att bestämma skola för sina barn. Även om Lars Ohly säger att han inte har bestämt sina barns skolval och att det var deras eget val är det mycket tveksamt att han försökte att övertala dem att göra "rätt val" och gå till en statlig skola. En sak är partiets demagogi och en annan sak är egna barn och deras bästa.

Samma gäller Gudrun Schyman som använder RUT för hushållsnära tjänster och är samtidigt RUT:s motståndare. En sak är att betala mindre skatt själv och en annan sak att predika att alla andra ska betala höga skatter.
Ska inte politiker leva som de lär eller är det för mycket begärt av dem? Nä, det är för mycket att be någon att leva efter vänsterns visioner.
Låt inte vänstern leva som de lär. Hoppas att vi också slipper det.

Omröstning:




Kommentarer
Postat av: lisa ek

http://4.bp.blogspot.com/_SndUfZuN854/TF5u5HfLv_I/AAAAAAAAAp0/6lWlUqeJos8/s1600/ohly-privata-foretag.jpg

2010-08-10 @ 15:36:07
Postat av: Peter

Kommunister har väl aldrig levt som de lär.

Eller vänta nu, hon efterträddes av en kommunist som inte längre är kommunist, eller hur var det?



http://sverigenu.blogg.se

2010-08-10 @ 16:37:55
URL: http://sverigenu.blogg.se/
Postat av: Gr

Helt rätt. Av Schymans åsikt att alla bör "städa sin egen skit" följer att hon inte bör anlita städhjälp alls, vare sig med eller utan RUT-avdrag. Utan RUT-avdrag följer att endast eliten (som Schyman) har råd med städhjälp. Föga jämlikt. Och den dyra "piga" får inte mer än den billiga, då mellanskilnaden går till staten. Städar hon själv får hon ingen faktura att skylla sitt hyckleri på.

2010-08-10 @ 20:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0