Är det den rätta bilden av SD?

Nyligen har SD kommit ut med två skandalomsusade valknep. Det är två felande i deras valkampang som de kanske inte har råd med. Visar de sin rätta sida eller målar de upp sig så här omedvetet?

De har ju trots allt fått publicitet billigt. I det här fallet vet vi inte om ordspråket "As long as you spell my namn right" rätt. Det får vi se.


Omröstning:

Vad blir Sverigedemokraterna valrestultat 2010?
DN GP

Kommentarer
Postat av: marianne

SVERIGE ÄR INTE ETT LAND MED FRIA DEMOKRATISKA VAL!

2010-08-27 @ 17:58:28
Postat av: Micke

@Marianne.

Utveckla gärna dina tankar kring varför du anser att Sverige inte har fria demokratiska val?

2010-08-27 @ 19:02:02
Postat av: Arvid

@marianne som en annan sade till en annan "anne"Bara för att vi andra ca 95% av väljarkåren inte tycker som du betyder inte det att vi inte har fria demokratiska val…SD får sprida sitt budskap, men bara för att TV4 inte vill ansvara för illegala handlingar som SD gör betyder inte att de inskränker SD:s rättigheter. Yttrandefrihetslagen inskränker SD:s rättighet att hetsa mot folkgrupper, religiösa, homosexuella, osv. Ersätt muslimer med judar, så får vi se hur "legalt" det blir.

2010-08-28 @ 03:42:00
Postat av: Demokrat

@ Arvid & Micke

Skitsnack! SD får inte sprida sitt budskap i vare sig tv eller radio och internet försöker man också kontrollera: SDs sajter har tom stängts ner av staten ett antal gånger och man har försökt utöva press mot deras internetlevarntörer. Ochf ilmen i fråga har granskats av jurister och funnits laglig..

så även det kan ni lägga ner!När ett parti aldrig får delta eller informera på lika villkor och det drivs en ständig hetsjakt mot det så är det inte längre ett fritt val.Bara i Sverige skulle detta kunna kallas demokratiskt. Folk här har blivit totalt hjärntvättade. Jag kommer inte rösta SD men rätt ska fan vara rätt!

2010-08-29 @ 00:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0