Minaretförbud - så skulle Sverige rösta

Resultatet var klart redan från början. Majoriteten skulle rösta för ett minaretförbud i Sverige. Många bloggar bädde in omröstningen hos sig och vedjar till sina besökare att rösta emot minaretförbudet i denna inofficiella omröstning.

Alla stora dagstidningarna skrev om minaretförbudet i Schweiz, dock var det ingen dagstidning som hade en omröstning angående detta. Voter.se fick in en omröstning från en anonym avsändare med frågan: Om Sverige skulle ha en omröstning angående minaretförbud, hur skulle du rösta? Redaktionen tänkte länge på om frågan skulle publiceras eller inte och valde till slut i tisdags att göra detta. Reaktionen var stark från våra användare och många bloggar med spridda politiska åsikter valde att bädda in omröstningen hos dem.

 

Siffrorna kl 14 40, 021209, med 1436 röster och 46 kommentarer ser ut som följer: 65% ja till minaretförbud, 33% nej till minaretförbud och 2% vet ej.

Voter.se drar inga slutsatser av denna omröstning, den är fortfarande under observation. Omröstningen kommer att finnas på sidan en tid framöver och det går fortfarande att påverka resultatet genom att sprida omröstningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0