Medelålders svensk outbildad man igen

Tänk er att ni kommer till ett sjukhus för att göra en operation. Det visar sig att operationen kommer att göras av en manlig undersköterska som är demokratiskt framröstad av personalen på sjukhuset. Eftersom det är flera undersköterskor än läkare i personalen blir det klart att de röstar fram en av sina egna. Han är mycket erfaren av att närvara vid operationer, har sunt förnuft och har många specialister omkring sig som kan agera som rådgivare. Skulle ni acceptera det?

Socialdemokraterna tycker att det är mycket viktigt med utbildning när de pratar om Sveriges framtid. Det visar sig att det är viktigare för andra än för deras egna ordförande som dessutom är en statsministerkandidater.

I dagens läge handlar utbildning om mer än att sitta på universitetsbänken ett tag.  Det finns saker som man inte kan förstå utan en bra basutbildning och det hjälper inte med sunt förnuft eller arbetslivserfarenhet.

Det är mycket synd att socialdemokraterna inte har förstått  att outbildade politiker inte kan styra en av de mest utbildade nationerna i världen. 
Omröstning:


Tycker du att en statsministerkadidat kan vara utan en högre utbildning?


Hur hög utbildning bör statsministern minst ha?
D 2 3 4 5 6 SvD 2 3 4 5 6 7 SR 2 2 3 4 Svt 2 3 4 5 6 EX GP 2 3 4Kommentarer
Postat av: sl

LO har skapat SAP, när SAP tappar huvudet och trasslar in sig i miljöpartiets fantasiagenda, på fullt allvar tycket att man kan lägga ner kärnkraftverk, dela ut skattemedel som vinst i skattefinansierad verksamhet, och rent allmänt tappar bort sig i en småborgerlig och feministisk agenda, får man vara nöjs om de ens hittar någon som har tillstymmelsen till kapacitet att få skutan rätt igen. Teoretiska studier hindrar inte folk från att komma till helgalna slutsatser. En förnuftig outbildad utklassar en utbildad som inte har fötterna på jorden.Däremot har han inte så mycket att komma med mot Anders Borg. Sossarnas problem är deras egen fallisemang, vi får vara glada att moderaterna kan hålla skeppet flytande, (s) kan inte ens det.

2012-01-26 @ 10:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0