Håkan Juholt är den bästa representanten för S-politik

Att Juholt behåller sin post som socialdemokratisk ordförande säger mer om socialdemokraterna än om Håkan Juholt.

Socialdemokratiska val av ordförande är inte vacker syn. Tänk bara på den obligatoriska ritualen där varje ordförandekandidat måste upprepa falska ord om att man inte är intresserad av att vara partiledare. Förut ansågs det förmodligen ödmjukt när man inte föreslår sig själv till styrande poster och väntar tills "kamrater" väljer. Idag börjar partiledarenskarriären med direkta lögner. 

Vidare har vi ormbunken, socialdemokratiska styrelsen, som väljer partiordförande. Man anar dödliga bet och lömska intriger bakom men får aldrig insyn i verkligheten. Man ser bara "en enad" front med sura miner på TV som med falska leenden lovar att de är eniga bakom sina val. 

När det då är så instängt med så många lögner bakom blir resultaten detsamma som processen.

Håkan Juholt är den sämsta socialdemokratiska ordföranden i historien, enligt de senaste opinionsmätningarna. Han ljuger och fuskar, han lovar tungt men håller inte sina löften, han tänker inte innan han talar och han vill inte släppa makten frivilligt.

Han drar mycket uppmärksamhet till den verkliga bilden av partiet och framstår själv som en riktig representant för socialdemokrati. 

I det här meningen är Håkan Juholt det den bästa representanten för socialdemokraternas politik. 


Omröstning:

Tycker du att Socialdemokraterna gör rätt när de behåller Juholt som partiledare?




SVD 2 3 DN Ska 2 GP 2 Dag 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0