Stackars Reepalu


Stackars Reepalu han vet inte vad han ska säga – det han tycker eller det som krävs att tycka. Det är inte för att han inte kan bestämma sig. Det är för att han inte har någon aning om vad som gäller. Han förknippar judar med Israel och kan inte förstå att socialdemokratisk propalestinsk politik gäller bara i Mellanöstern. Svenska judar är svenska medborgare och ska behandlas som sådana.

 

Många i NaziTysland påstod att de inte visste om judarnas problem. Det är många som blundade för koncentrationsläger mitt i Europa under andra världskriget. Det finns fortfarande dem som förnekar Förintelsen.  Och Reepalu är fortfarande vid makten i Malmö.

 

 

 


 

SvD 2 3

 


Kommentarer
Postat av: B-O Gavne, Västerås

VAD ÄR DET som ni förvånas över i debatterna om Illmar Reepalus beteenden? -Att malmöbor angriper judarna. -Men detta är ju helt i linje med Reepalus beteende att benämna Malmö kommun för Malmö STAD. Som vi svenska folk har kommit överens om, stadgat i lag, att våra kommuner Sverige runt benämns just KOMMUN. Att Reepalu hävdar, att Malmö stadsinvånare är nått finare än andra; landsbygdsboende. Med att man ju inte kan benämna landsbyggd för stad. Att Reepalu jobbar på att skilja på oss människor, som det gick till i förra seklets början.



Att vi svenska folket, med stor majoritet, med denna så kallade kommunreformen 1969 vill ytterligare hävda demokratin. Att våra lokala politiska samhällen av respektive invånare, alltså våra kommuner, dels innefattar både tät-/stadsboende människor och landsbygdsboende, dels benämns kommun Sverige runt.

2010-03-04 @ 15:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0