Den schizofreniska behandlingen av SD måste brytas

Vi har ett problem. Vi får inte prata om att vi har ett problem. Vi får inte ens prata om att vi inte får prata om att vi har ett problem. Så schizofreniskt hanteras SD av media och i den allmäna politiska debatten.

Tack vare tystnaden i debatten, skaffade Sverigedemokraterna sig en väljarkår så stor att den sticker ut. Utan insyn förvandlades SD till ett "missnöjeparti" och "sanningssägarnas" parti och "vi ska lösa alla era problem"-parti och "martyrparti" som är mobbat av makthavare och "partiet alla hatar och inte ens vill ta i tång med".

SD har lyckats profilera sig i folkopinionen på många olika sätt utan en riktig och ärlig granskning. Dagens artikel på SvDs brännpunkt är en uppmaning att starta en debatt. Vi vill också bidra till detta och har startat en omröstning på Voter.se om vad SD har för politik utöver invandrings och migrationspolitiken.






Föresten har vi en liknande omröstning om Miljöpartiet (mp) den finns att se här.



Omröstningen går att embedda på din blogg eller hemsida också. Klicka på <embed> under omröstningen och hämta koden. Resultatet från alla embeds ackumuleras, därför är det viktigt att sprida den.







Kommentarer
Postat av: rasputin

schizofren inte schizofreniska eller är du lika lågutbildad o dum i huvé som sd anhängarna ?

2009-12-30 @ 09:44:34
Postat av: Magda

Kan bara säga att jag tycker det som "rasputin" skrev är en helt onödig o elak kommentar! Visar bara hur lågt ner du står i förhållande till andra genom såna "attacker". Det är såna som dig som gör att folk röstar mer o mer på SD....du är ju så aggressiv! Och dessutom är du diskriminerande. Du anklagar en hel grupp om en sak o är inte det diskriminering? Eller kanske rasistiskt...är ju ett ord många svenskar lärt sig de sista åren!

2009-12-30 @ 10:07:39
Postat av: Voter Redaktionen

Tack rasputin! Du bidrog med ett argument till om att det behövs en debatt om Sverigedemokraterna. Generaliserande åsikter om partimedlemmars utbildnings- och intelligensnivå innebär en avsaknad av diskussion och insyn i partiet.

2009-12-30 @ 10:10:00
URL: http://www.voter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0