Är Sverige ett säkert land att leva i?

Vi är bortskämda med Sveriges höga säkerhet i det vardagliga livet och det säger jag med stolthet. Tack och lov att Sverige fortfarande är ett mycket säkert land att leva i.

Det är betydligt farligare att leva i t.ex. USA och Storbritannien än i Sverige. Skillnaden är att folk tar det för givet i andra länder att man måste vara försiktigt när man går ut på kvällarna, att man bör undvika vissa plaster när det är mörkt, att tonåringar inte bara är gulliga men kan vara farliga, speciellt när de är i flock, att bilförare kan vara påverkade och inte ser att det är ett övergånsställe o.s.v.

Vi fortsätter att leva ett lantligt liv där alla känner alla och där socialkollen på en individ har större verkan än polisen.


Omröstning:

Tycker du att det är farligt att vistas ute på kvällarna där du bor i Sverige?


Kommentarer
Postat av: Pelle

Sverige internationaliseras även på det här området också.

Det är antagligen samma typer av förorter i England som i Sverige där dessa tjejgäng bor. Samma sociala och etniska ursprungs som gäng i övriga Europa. Samma sociala samhällsklass. Borde vara en baggis för polisen att hitta dom, det är bara att titta på klass fotona från ett 10tal skolor så har dom hittat dom. men vad händer sen? Socialen gör väl ingen, polisen kan inget göra.

2012-01-12 @ 09:54:39
URL: http://dn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0