För många fel på för kort tid

Det verkar som att politikerna har carte blanche och oavsett vad de gjort kan klara sig med en ursäkt för att glida vidare. Det enda som är viktigt för en politiker att han/hon kan leverera så många väljare som möjligt till valurnorna.

Håkan Julholt gör för många fel på för kort tid och framstår mer och mer som ett oseriös och opålitlig politiker. Det tycker inte Socialdemokraternas styrelse som fortfarande har fortoende för honom tvärtemot vad väljarna tycker. 

Det började med att Juholt "glömde" att berätta till partissyrelsen om att hans särbo var villkorligt dömd för förskringning. Det viftades bort som att hans fölåtelse gör hela domslutet ogiltgt. 


Sedan upptäcktes att han själv begär betydlig större hyresersättningar av staten än vad han har rätt till. Det viftades bort igen av att Juholt inte visste reglerna. Skulle DU klara dig ostraffad om du slaravade med att läsa reglerna och fick 160 000 i bidrag?


Att Juholts upprepande faktafel i talarstolen viftas också bort av partiet med att han missupfattat eller att han inte menade det han sade.


Är det inte för många fel på för kort tid?


Omröstning:

Kan Socialdemokraterna vinna tillbaka sina väljare med Juholt som partiledare?





DN, 2, 3, 4,



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0