Är prostitution ett bristyrke i Sverige?

Snart finns det en thaimassagesalong i varje hörn i Stockholm och nya öppnas ständigt. Verksamheten växer inte bara p.g.a. svenskarnas överförtjusning i just thailandska massagkonster.

Det är klart att thaisalongen ger någon service eller täcker något behov som inte kan tillgodoses på ett annat sätt eller in en annan form.

Skattemyndigheterna misstänker fusk och sexhandel bakom och inleder en hårdbevakning av verksamheten. 

Det verkar som att prostitution har blivit ett bristyrke i Sverige och verksamheten är tvungen att ta andra former för att kringå svenska sexköpslagar. 



Omröstningar:

Kan man ändra folkvanor och moral genom hårdare straff?

Hur kan man bäst skydda prostituerade?

Tycker du att svesnka sexköpslagen är bra?

Kan låga moralnormer kompenseras med strängare bestraffning?

Bör arbetskraftinvandring begränsas till utvalda specialister med spetskompetens?





SVD, Ska , Dag, DN 2 3 SR,





Kommentarer
Postat av: marie

Om man bor i Sverige får man det så tråkigt att man tar livet av sej, statetstiken för självmord är högre än vad du får läsa i statistiken. det göms undan genom olyckor och andra mer eller minde försvinnanden.

SEX - feministerna tillsammnas med homosexgruppen har helt enkelt lyckats att förbjudas heterosexuellas umgängesrätt. genom att förbjuda umgänge med en partner av motsatt kön och dessutom lyckats att få mötena mellan könen att mötas(med eller utan pengar i tanken.) I sverige är SEX förbjudet.

2011-10-24 @ 10:19:44
Postat av: marie

och eftesom sex mellan gämnåriga kvinnor och män är förbjudet så går männen och kvinnorna ner till barnen istället och har sex med barn så att de inte kan överleva en sådan penetration. de slits itu av männens stora kön i barnens olika öppningar och kvinnorn penetrerar deras själ och våldtar deras sinnen.

detta är konsekvensen efter att man såg lisastres döttrár där man sa´till kvinnorna att vägra männen sex...detta hände på 70 talet.

2011-10-24 @ 17:49:43
Postat av: Otto

Sverige är ett skit tråkigt land, arbetslösheten skyhög, klimatet är uselt, cheferna skit dryga, jobben försvinner, tjejerna kniper och staten tar minst halva ens lön..



Heja Socialismen!!

2011-10-25 @ 00:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0