Staten bör skydda barnen från föräldrarna

I och med att barnen skyddas av mänskliga rättigheter kan inte föräldrarna bestämma själva över deras kroppar. Könstympning som görs på flickor är förbjudet för länge sedan i Sverige. Nu är det dags att föbjuda pojkomskärelsen. Det är ett onödig ingrepp tycker läkarna och ska inte utövas på barn som inte kan bestämma själva. 

Det bör också förbjudas att tvinga barn att bära alla religiösa symboler och att besöka kyrkor, moskéer och synagogor, eftersom det kan betraktas som ett påtvingat psykiskt ingrepp på barn som inte kan bestämma själva. 

Att ta barn med sig på demonstarationer bör också förbjudas. Barn kan inte själva välja sina politiska åsikter och behöver inte utsättas för diverse ofrivillig hjärntvätt.

Barn kan inte själva välja egen mat. Därför bör vegitarianer och veganer undvika att mata sina barn utan socialstyrelsens översyn. Muslimska och judiska barn bör få äta fläsk tills de fyller 18 år och bestämmer själva.

Staten kan barnens bästa bättre än föräldrarna. Därför bör barnens kropp och hjärna skyddas från dem med hjälp av lagar. 


Omröstning:

Har föräldrar rätt till att tvinga sina barn att höra till en religion/livsåskådning?




SvD Dag

Kommentarer
Postat av: Rickard Söderberg

Men är du seriös här. Jag fattar inte riktigt. Menar du att du jämför irreversibla kirurgiska stympningar med ex att få lite mindre kött i kosten...?!



http://rickardsoderberg.se/wp/bloggen/pilla-inte-pa-snoppen/

2011-11-18 @ 17:34:19
URL: http://www.rickardsoderberg.se
Postat av: nenne

Förbjud könsstympning av barn.

2011-11-21 @ 13:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0