Svenskarnas konst att vara snäll är uppskattad i EU

Det är viktigt  att vara snällare mot andra än mot sig själv. Man måste göra allting för att vara bäst i klassen. Det är mycket otrevligt att säga nej och att vara bestämd. Man måste kompromissa in i det sista även om det skadar en själv. Bara då blir man älskad och uppksattad av andra och får beröm av läraren. 

Svenskarna är kända i EU just för denna snällhet. Kanske därför får inte Sverige några tunga poster i EU och driver bara obetydliga frågor. I gengäld för sin snällhet betalar svenskarna mera pengar till EU än vad vi får tillbaka och tar emot flest invandrare per capita i Europa. Det är fult att välja bort outbildade invandrare därför tar Sverige de flesta invandrare från Somalia och Afghanistan trots att de inte har några chanser att få jobb här.

Det är lättare att få asyl i Sverige än i andra europeiska länder och Sverige har högst andel invandrare per invånare i Europa. Fredrik Reinfeldt är stolt över att Sverige bedriver den mest liberala invandringspolitiken i Europeiska Unionen och tycker att det är hedrande att Cecilia Malmström utsågs till EU-kommissionär för dessa frågor.

Svenskarnas konst att vara snäll är uppskattad i EU och Sverige har mycket nytta av detta.


Omröstning:


Tror du att Moderaternas invandringspolitik är en bra förebild för andra europeiska länder?




DN 2 Sr

Kommentarer
Postat av: vattenpipan

Hur vet du att svenskar är kända för sin snällhet i EU?

2011-12-09 @ 10:11:09
URL: http://www.vattenpipakungen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0