Orsak och verkan

Främlingsfientlighet finns i vårt samhälle och främlingsfientliga röster är allt starkare på nätet. Det går inte längre att säga att det bara är SD anhängare eller nationalister. Vanligt folk blir mer och mer ifrågasättande till den politiken som regeringen bedriver i asyl- och invandringsfrågor.

Regeringens reaktion på det är att avfärda att det finns problem med invandringen och att detta är rasister och främlingsfientliga som är aktiva på nätet.

Ingen vill kallas för rasist när han är inte det. Det är inte ras, religion, klädsel, traditioner eller matvanor som de flesta är kritiska mot. Det är regeringens politik som det är fel på.

Det går inte att ta emot folk till ett land där det inte finns jobb och påstå att invandrare behövs på arbetsmarknaden. Det går inte att placera invandrare i utsatta områden och vänta på att de ska lära sig språket och integrera sig. Det går inte att blunda för att invandringen inte består av de verkligt behövande. Det går inte att tro på att 98 % av de som kommer hit "saknar" pass /ID. Det är massa med vilseledande fakta som ligger i grund för regerings politik. 

Det går inte att beskylla alla som är kritiska till regeringens invandringspolitik för rasism och främlingsfientlighet. Det kan ha en annan verkan istället. Att det kommer att vara accepterad att kallas det.



Omröstningen:

Främlingsfientligheten i Sverige växer på grund av:...?




Dn 2 3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Precis. (Men accepteraT)

2011-12-21 @ 16:40:50
Postat av: svensson

Bra sagt. "Det dånar i rättens krater". Vi måste tala om detta, protestera när regimen kommer med brännmärkningar typ "rasist" för envar invandringskritiker.



Själv skrev jag <a href="http://lennart-svensson.blogspot.com/2011/12/massinvandring-eller-inte.html">detta</a> i början av december. Jag sammanfattade vissa kända fakta och tendenser och ställde mig frågan: förekommer massinvandring? Och om så är, varför erkänner inte Ullenhag mfl det? De gillar ju invandring, anser att den är räddningen för Sverige.

2011-12-21 @ 17:05:32
URL: http://lennart-svensson.blogspot.com/
Postat av: mo

Medias makt är stor men folket är större, förr eller senare så brakar monopolet på yttrandefrihet och opinion. Du kan exempelvis börja lite smått med att inte låta dig duperas! Därför kan du se verkligheten som den är, och då använder man sig inte utav Fientlig, utan byter ut det mot det mer sannhetsenliga ordet Kritisk.

2011-12-23 @ 13:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0