Demokratins fiender

Sverigedemokraternas och deras motståndares metoder är snarlika. Sverigedemokraterna anser inte att alla människor har lika värde och rättigheter likaså tycker deras motståndare. På det här viset motarbetar både parterna sina egna syften och budskap. Demokrati betyder att alla får göra sin röst hörd så länge det är lagligt.

Sverigedemokraterna må vara föraktade men de är inte förbjudna. Därför förtjänar de att ha samma rättigheter som alla andra i det här landet. Även om de själva inte respekterar andras rätt att ha samma rättigheter i samhället.


Omröstning:

Hur påverkar drevet mot SD partiets chanser i valet 2010?




DN SvD 2 3 EX Syd

Kommentarer
Postat av: Billy

Bra objektivt blogg inlägg.

När det kommer till att "'även om de själva inte respekterar andras rätt att ha samma rättigheter i samhället".

Så är det väll också så här att SD talar emot de Islamitiska särlagstiftningarna , det vill säga att man bevilja vissa undantag och speciella regler gentemot samhället för att anpassa sig till en grupp religiösa element. Att tala emot särlagstiftning är faktiskt att tala "för" alla människors lika värde .

2010-09-16 @ 14:56:55
Postat av: Trött på lögner

Skitprat. Backa upp detta..

"Sverigedemokraterna anser inte att alla människor har lika värde och rättigheter"



..med deras faktiskt program eller vänligen håll käften med detta larv någon gång.

2010-09-16 @ 16:41:14
Postat av: Kalle

Förstår inte hur du menar Billy ? Försök med annan vinkling.

Jag är själv moderat men upprörs över SD behandlas. Nästan varje möte de anordnar måste ställas in pga bråk och skrik från vänstern.

Egendomligt nog är det bara kommunisten Ohly som har protesterat mot behandlingen av SD.

Det är inte så demokrati ska fungera i Sverige 2010. Många kommer säkert att rösta på SD som en protest mot behandlingen av dem.

Förresten har de alldeles rätt i några frågar men deras partiprogram diskuteras aldrig Bara en enda punkt. Den om den stora invandringén.

2010-09-16 @ 16:44:43
URL: http://kadawerhielm.wordpress.com
Postat av: Erik Andersson

Att alla människor har lika värde och rättigheter rättfärdigar inte en islamisering av Sverige där Svenskar ovillkorligen kommer att förlora alla rättigheter när de blir i minoritet.



Så här naivt illa får man inte sköta ett land.

Det är min åsikt.



2010-09-16 @ 16:51:56
Postat av: Roland Czövek

Det bevisar bara vad kommunismen står för, Man skall hålla tyst om sina åsikter. Framför man sina åsikter så blir man bemött med våld. Vill kalla detta för KGB och Stasimetoder. Vi har sett det i forna öst. Låt inte Sverige bli framtidens öst. med kommunistiskt skräckvälde och censur. Sd.s politik handlar inte om invandrande människor utan, hur mycket har vi råd med! Vi klarar inte att vara hela världens dåliga samvete. Vi ska hjälpa!! Men inom ramen för våra resurser.

2010-09-16 @ 18:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0