Oliktänkande bör förbjudas

Jimmie Åkesson är inte välkommen till Nobelfesten därför att hans värderingar inte är rätt. Det finns även 300 tusen andra människor i landet med felaktiga åsikter och de borde också portas från nationella evenamang och allmänna rum. Jag föreslår att de ska inte släppas in på konsertarenor och fotbollsmatcher, likaså på fina restauranger. Att de inte får vara nämndemän och inte vara med i facket bör diskuteras vidare och bestämmas snarast. Därefter kan man markera dessa hemska individer med något speciellt tecken så att vi kan känna igen dem på gator och torg för att bli varnade.


Det påminner lite grann om kommunistjakten i USA på McCarthys tider eller varför inte Tyskland på 30-talet.
Det spelar ingen roll, vi är inte det första landet som driver drevet mot oliktänkande.

Omröstning:

Är alla åsikter lika värda?




AF SVD Exp Syd DN 2 GP

Kommentarer
Postat av: Charles

Ja du.. Jag kan ju bara upplysa dig om att Nobelfesten inte är någon slags allmän fest i ett allmänt rum. Den anordnas av Nobelstiftelsen, som är privat, och således helt fritt får välja vilka de bjuder in till festen i de lokaler man abonnerat. Jag upprepar: DET ÄR EN PRIVAT TILLSTÄLLNING och arrangörerna tycker inte att Jimmie passar in, och så var det med det.

2010-10-27 @ 16:04:37
Postat av: Mats Berndtsson

Även SVT bör avstå att sända från denna privata tillställning,där klubben för inbördes beundran träffas i all sin förträfflighet.Världens största massmördarideologi i form av Vänsterpartiet som inte är kommunister längre är tydligen rumsrena.

Varför består Nobelstiftelsen enbart av etniska svenskar och norrmän förresten?

Det är precis som vanligt i politiska manifestationer,vi gillar olika så länge det inte är på våran bakgård.

Vänligast

Mats Berndtsson

2010-10-27 @ 16:47:42
Postat av: Gaikokujin

Personligen tror jag inte att Jimmie Åkesson missar så mycket. Nobelfesten verkar vara en väldigt tillgjord och trist tillställning.



Arrangörerna tycker inte att Åkesson passar in, men varför misstolkar de medvetet Nobels testamente?

Jag tolkar "intet avseende fästes vid någon slags nationalitets-tillhörighet, sålunda att den värdigaste erhåller priset, antingen han är skandinav eller ej" som att detta ENDAST avser pristagaren.



Sedan kan man ifrågasätta vad Sohlman och de andra i stiftelsen uppfattar SD:s partiprogram. Har de läst det? Eller är det en projicering av deras uppfattning om SD istället för det som partiet VERKLIGEN står för? Många är överlag väldigt dåliga på att göra åtskillnad mellan en sakfråga och ens egna åsikter om denna.



Ett skäl till att många tycker illa om SD är på grund av deras syn på invandringspolitiken, som de vill skärpa. Varför får japaner priset då Japans faktiska invandringspolitik på många punkter är striktare än SD:s?

2010-10-28 @ 08:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0