Ingen skillnad mellan Lars Vilks och muslimer

Det är ingen skillnad mellan Lars Vilks och muslimer med tanke att de är redo att offra sina liv för sina värderingar.
Vi har ingen brist på yttrandefrihet. Vi har ett problem med diskussionen om muslimernas attityd till demokratiska värderingar i väst.


Lars Vilks konst var inriktad på att förolämpa muslimer och för att få uppmärksamhet på deras reaktion. Han har åstadkommit sitt syfte snabbt och nu är han bevakad av SÄPO och polisen dygnet runt. Dessutom är det farligt att ha honom på föreläsningar och offentliga platser med tanke att det som hotar honom kan vara en fara för andra människor.


Lars Vilks förtjänst var att han visade oss en gång till det vi redan visste: radikala muslimer är redo att offra sina egna liv för att hedra sin religion och dessa symboler. Det är farligt att provocera människor som inte är rädda att dö och ta med sig andra  i graven. Det har vi redan sett i många andra länder och det kan hända när som helst i Sverige.  Det är ingen skillnad mellan muslimer och Lars Vilks. Alla de är redo att offra sina liv.





Omröstningar:


Skulle du offra ditt liv för dina åsikter?


Bör Lars Vilks föreläsningar fortsätta i offentliga lokaler?



SvD DN Syd





Kommentarer
Postat av: LP

Skillnaden mellan Vilks och de muslimer som hotar honom, består i vilka ideal och värden de är beredda att offra liv och lem för.

Muslimerna har sina och Vilks har sina och de är definitivt inte desamma. Varje mentalt frisk person borde förstå att det Vilks försvarar är värt så oändligt mycket mera än det muslimerna försvarar, och i denna fråga kan man inte bekvämt och mångkulturalistiskt hävda att Vilks har sina sanningar och muslimerna har sina. Man måste helt enkelt ta ställning.



En annan viktig skillnad är att Vilks hittills inte försökt skada/angripa sina meningsmotståndare, vilket en del muslimer bevisligen gjort.

2010-05-18 @ 18:20:34
Postat av: Trött på idiotiska PKiter!

Vi kommer verkligen få en brist på yttrandefrihet pga idioter som du!



Som sagt - Det Lars Vilks försvarar, eller iaf oss som stöder hans rätt till yttrandefrihet, är så jävla mycket mer värt än någon löjlig ideologi baserat på nån jävla sagobok!

2010-05-19 @ 02:28:16
Postat av: Boel Tammes

Besynderlig tankegang - så er der altså ingen forskel på voldsmanden og den, der bliver overfaldet. Eller hvad?

2010-05-19 @ 08:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0