Trotsbeteende väcker uppmärksamhet

Treåringar brukar att göra det, tonåringar gör det också och nu väljer även vuxna politiker att göra det. Jag pratar om trotsbeteende. Mycket effektivt sätt att väcka uppmärksamhet och att göra folk omkring sig arga och upprörda.

Det negativa beteendet leder ingen vart och är skadligt både mot dem som gör det och även för de som blir upprörda av det.

Är det inte dags för vuxna människor som dessutom vill komma till makten att förstå att man inte kan åstadkomma sitt syfte med förolämpningar mot andra. Alla har redan fattat vad Muhammed karikatyrer syftar på. Det är inte själva profeten och hans religion man vill  komma åt. Så, snälla säg vad ni vill egentligen säga med raka ord och sluta med dessa barnsligheter.


Omröstningar:


Får tidningar publicera bilder eller tester som kränkeren viss grupp av människor?


Är Lars Vilks rondellhundar konst eller ett sätt att dra till sig uppmärksamhet?






Kommentarer
Postat av: Oskar

Det märkliga är att precis all kritik mot islam med ursprung i de källor som muslimer själva använder är "kränkande", "negativt beteende" eller "trotsigt".



Hur ska man tillbakavisa den här kritiken? Påstå att Mohammed INTE gifte sig inte med en 6-åring? Eller att muslimer INTE gifter sig med minderåriga flickor idag med argumentet att Mohammed gjorde det?

2010-05-04 @ 15:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0