Hur mycket kostar det rätta svaret hos SIFO?

Enligt den senaste SIFO undersökningen är fyra av fem svenskar positiva till att ta emot ensamkommande flyktingbarn. Om man läser kommentarer i tidningarna och tittar på Voter.se:s omröstningar blir man mycket tvecksamt till SIFO:s och massmedias metoder och slutsatser. Det verkar som folket, SIFO och massmedia befinner sig på olika planeter.

Först när man tittar på vem som beställde undersökningen faller alla brickor på plats. Det är vårdföretaget Aledris. De är direkt intresserade i att det kommer flera ensamkommande barn till Sverige och lobbar dessa frågor.


Jag har bara en sista frågan. Hur mycket tar SIFO betalt för det rätta svaret?


Samma frågor var ställda på Voter.se med helt andra resultat. Gå och rösta du också!


SVD DN 1 2 3 SYD

Kommentarer
Postat av: Ingenjören

med tanke på att SD bedriver internetkampanjer för att rösta är det inte så konstigt. Jfr 'val2010' kampanjen på facebook där sd har ca 20% tror ni verkligen att det motsvarar verkligheten också?

2010-06-21 @ 10:35:18
Postat av: Siv

Jag tror faktiskt att SD har kring 10% av rösterna. Det media skriver att dom är under 4% är en stor jävla lögn. Jag talar ofta med folk som säger att dom ska rösta på SD, och jag är bara 1 person, Det hjälper inte hur media försöker smutskasta SD, svenska folket är inte dumma i huvudet. Vi ser vart landet är på väg och blir rädda

2010-06-21 @ 19:42:44
Postat av: Ingenjören

Siv: Ge dig, Harvey Lee Oswald sköt Kennedy, Armstrong landade på månen och SD har svagare väljarstöd än dess anhängare tror. Svårare än så är det inte. Att fejka alla opinionsundersökningar i Sverige under ett års tid låter sig inte göras.

2010-06-22 @ 08:10:58
Postat av: Nisse R

Varför i hela friden skall Aledris göra en undersökning som vi på förhand vet vad resultatet blir?



Kan du inte använda helt vanliga socialist/kommunist metoden? Dvs. 100% av svenskarna vill ha hit fler invandrare och införa Sharilagar.

2010-06-24 @ 11:32:58
URL: http://www.TheReligionOfPeace.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0