Du är inte här av en slump

 

Hamnade du här av en slump? Det är knappast så. Du en människa som är intresserad i vad andra tycker och har tillgång till Internet. Det är sådana som du som utgör nätdemokratin till ett begrepp. Demokrati på nätet växer starkt och en dag blir den en starkare och större kraft än politiker, konsulter och professionella opinionsbildare. Internetsidan Voter.se har en ambition att fungera som ett av verktygen för nätdemokartin.

 

Voter.se är en sida är gjord för dig och för alla andra som vill göra sin röst hörd.

 

Voter.se växer snabbt och fler och fler besökare hittar till sidan. Glädjande är att drygt 40% av våra besökare är så kallade "återvändande besökare", vilket betyder att folk intresserar sig för omröstningar och återvänder med jämna mellanrum. Sidans innehåll och utformning är unikt i Sverige med några funktioner som inte finns någon annanstans.

 

Alla dessa funktioner är gjorda för att sprida omröstningarna och bidra till att resultaten blir mera representativa.

 

Om du har en egen blogg eller hemsida kan du lätt placera våra omröstningar på den via <embed> funktionen. Man kan ta och bädda in omröstningarna som man har skapat själv men även alla andra befintliga omröstningar som finns på Voter.se. Det är så vi placerar omröstningarna på t.ex. den här bloggen.

 

Med RSS funktionen är det lätt att få de senaste omröstningarna direkt till din dator utan att söka. Du kan även skicka våra omröstningar till vänner och bekanta via mail, twitter och facebook. Det kan lättast göras via "dela" funktionen som finns som kryssymbol under varje omröstningsruta.


Självklart är alla välkomna att kommentera och diskutera. Gör din röst hörd och utveckla närdemokratin tillsammans med andra Voter.se användare.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0