Tvångsintegration med bidrag

 

 

Lex Vellinge ska genomföras med hjälp av tvång och bidrag.

 

Alla kommuner ska tvingas att ta emot flyktingar och det ska uppmuntras med bidrag. De bästa kommunerna ska även få en premie om de lyckas att ta emot flyktingar och asylsökande snabbare eller i större antal (ansvarsbonus).

 

Ingen har frågat kommuninvånarna om de vill ha tvångsplacerade inneboende.

 

Att det är kommuninvånare som betalar kommunalskatt kommer inte ens på tal. Socialdemokraterna ser alltid skattepengar som sina egna.

Flyktingar ska inte heller frågas  om dem vill tvångsplaceras i de kommuner som inte vill ha dem men de har heller inget val.

 

Allt detta ska dessutom uppmuntras med bidrag (ansvarsbonus). Bidragspengar är återigen medborgarnas egna skattepengar som socialdemokraterna använder som sina egna.

 

Inspiration för Lex Vellinge har socialdemokraterna fått från moderaterna som tvingade Vellinge kommun (m) att ta emot ensamkommande barn i höstas.

 

 

 




Kommentarer
Postat av: Snobben

Sossarna vet inte hur Sverige fungerar. Det fungerar redan så här. Det enda som kommer hända är att prislappen för att bo invandrarfritt kommer öka. Svenskar betalar redan dyrt - de som har råd - för att bo invandrar fritt. Det här kommer att bara öka SD's röster. Titta på i vilka valkretsar SD tar röster i senaste valet. Det är på ställen där det bor mycket invandrare där det finns svenskar som inte har råd att flytta.

Hur mycket SD finns det på Lidingö? - nästan inga.

Hur många finns det i Södertälje? För många- dessutom är ND livaktig där...

Suck..Dumsossar...

2010-02-19 @ 10:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0