Bidragsmanifest

Nu är det upp till väljarna att bestämma vilket land de vill leva i. De två blocken har kommit ut med sina valmanifesten och det står klart vilken politik kan man vänta sig.

Det är få överraskningar i hos blocken. Högern står för lägre skatter, fria val och entreprenaduppmuntrande åtgärder för att skapa fler jobb.

Vänstrablocken står för diverse höjda bidrag och mycket pengar till kommun och landstingsverksamhet. I stort sätt är alla deras förslag skattefinansierade.

Hur är det tänkt att exempelvis handeln och privata företag ska klara det här skattehöjningen av de Rödgröna? Vi är nu påväg ut ur en ekonomisk kris och det som krävs för att komma ut ur den helt är att privatpersoner spenderar mera pengar på diverse tjänster och varor. Med skattehöjningar stoppar de rödgröna detta. Privatpersonen får mindre över i plånboken och kan själva inte välja var de ska spenderas.

Med de Rödgrönas valmanifest går vi in i en oeffektiv ekonomi som skapar arbetsbubblor och återvändsgränder istället för arbetstillfällen och en konkurrensfylld marknad, det sista man vill göra när ett ekonomiskt läge är så känsligt som det är just nu.






Gynnas du av Alliansens politiska förslag?







AB, AB, AB, ExpressenDN, DN, SvD, SvD



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0