Viktigast i regeringsvalet 2010

DN har listat en hel del punkter som pekar på vad som kommer att bli avgörande frågor i valet 2010. Reinfeldt tycker att full sysselsättning, välfärden och tryggheten i sitt jultal.

Voter.se ställde i september omröstningen om viktiga valfrågor till sina användare.  I skrivandets stund med 326 röster tycker 54% att invandringen blir den avgörande frågan. Vad tycker du? Rösta!





Vill du ha omröstningen på din blogg? Klicka på embed och hämta koden.



Nedan finner du alla punker från DN:

DN - läsarnas punkter, DN - hälsa, DN - miljö, DN - världen, DN - säkerheten, DN - Stockholm, DN - skatterna, DN - välstånd, DN - jämställdhet, DN - Europa, DN - kunskap

DN

Kommentarer
Postat av: Jan Ivarson

Intressant att jämföra vad DN anser vara de viktigaste valfrågorna och vad folk tycker på voter.se.

Hela 58 % som anser Invandringspolitiken vara viktigast men den förekommer inte bland DNs tio viktigaste valfrågor.

Visar tydligt att makthavare och media inte är intresserade av att lyssna på väljarna utan istället undervisa dem.

2010-01-15 @ 14:26:34
Postat av: Voter Redaktionen

Riktigt tråkigt att DN inte vågar ta upp detta bara för att de inte vill kopplas till SD på något sätt. Man måste prata och ta upp all politik även ämnen som är "känsliga". Bättre att ta upp alla partiers invandringspolitik istället för att dölja allt, det är så vi väljare kan göra ett klokt val. Och behöver inte rösta på ett missnöjesparti för att göra vår röst hörd.



Voter.se är till för just detta. Att folk ska våga ta upp ämnen som kanske är lite känsligare. Skapa en omröstning du också, Jan!

2010-01-16 @ 17:05:49
URL: http://www.voter.se
Postat av: Berra

Största möjliga tystnad om invandringen de är Svensk demokrati Tystnaden gör ju att det finns ett enkelt val SD. Press o.media Politiker med Vad döljer ni?

2010-01-21 @ 03:31:22
Postat av: Sven Svensson

Stackars Sverigedemokrater. Ni tror att en webfråga speglar hur folk i allmänhet tycker. Men ändå får ni inte mer än 3% i valen!



Orsaken till att det är 58% som röstat på invandringspilitiken som viktigast är att Sverigedemokrater sitter dygnet runt och röstar i sådana här frågor. Ni jobbar ju sällan och har därför tid att ägna er åt dylika saker.



2010-02-25 @ 12:40:05
Postat av: Voter Redaktionen

Vi är politiskt oberoende, herr Svensson.



Men vi tycker att du ska sprida frågan vidare till din krets för att få en mer spridd omröstning. Du kan maila, dela på facebook, twitter eller göra en embed på alla omröstningar via oss. Varsågod!

2010-02-25 @ 12:54:28
URL: http://www.voter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0