Akut viljebrist för ensamkommande barn – om folket inte vill ska de tvingas

Den här artikeln från opinions sidan i Svd, den 21 december, välkomnar till en diskussion om ensamkommande barn i Sverige . Så ska det egentligen vara i ett demokratiskt samhälle. Man ska diskutera, kommentera och rösta fram ett beslut.

Nästa dag kommer den andra artikeln som berättar att det är kanske blir aktuellt med tvingande lagstiftning för kommuner om de inte vill ta emot ensamkommande barn.

 

Om folket inte vill ska det tvingas.


Det råder akut plastbrist för ensamkommande flyktingbarn sägs det i artikeln från den 22 dec. Fast det rätta namnet för problemet är att det råder akut viljebrist. Migrationsministern med flera hotar att lagstifta om kommunansvar, med andra ord att tvinga kommuner att göra det som de inte vill göra nämligen att ta ansvar för fler och fler ensamkommande barn. Idag har vi sex ggr flera ensomkommande barn än för fyra år sedan. Och den här siffran kommer att växa om inte regeringen förstår att det inte är kriget och konflikter som tvingar barnen att komma hit utan Sveriges politik. Det är Sverige som tvingar dessa barn att lämna sina länder trots att de är inte särskilt välkomna här.  Kommuner får statligt stöd för ensamkommande barn och det är inte pengar som saknas och inte platsbrist. Det är folket som är trötta på svensk migrationspolitik och vill sätta stopp för det. Omröstningen i frågan hittar ni här. Låt den tala för sig själv.

 

 

 

Vill du ha omröstningen på din blogg? Tryck på embed och kopiera koden.

Kommentarer
Postat av: Olbap

SD = 2010 - om du tröttnat på "Flykting"-industrin

De 7 nyanserna av idioti i riksdagen har gjort sitt.

2009-12-22 @ 11:47:18
Postat av: Voter

SD kommer att vinna mark pga artiklarna i Svd. Det har Olbap rätt i. Andra partier vågar sig inte på diskussionen med sina väljare som inte har en inblick i migrationspolitiken.

2009-12-22 @ 12:04:09
URL: http://www.voter.se
Postat av: Nemesis

Det kompakta åsiktsförtrycket kommer som tur är att ha helt motsatt effekt, ju propaganda de publicerar och ju mer kommentarer de censurerar desto fler röster går till den riktiga oppositionen. Kort sagt, idag är SvD SDs bästa valarbetare! Tack SvD

2009-12-22 @ 21:44:07
Postat av: Kunta Kinte

Kommunerna kommer att tvingas ta emot obegränsat antal flyktingbarn och invandrare. Skulle det vara

något nytt, det har ju varit så de senaste 30 åren i det här landet. Här ser man hur det gått till:

http://www.youtube.com/watch?v=7PzzklapNxA

2009-12-22 @ 22:21:37
URL: http://www.youtube.com/watch?v=7PzzklapNxA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0